Hallo bezoeker, Welkom! En leuk dat je hier bent.

Wij zijn Coen Laurijs en Marcelle Bouwknecht. Trotse bouwers van deze webwinkel en al jaren bezig om van ons 'landgoedje' een heerlijke plek voor het goede buitenleven te maken. Onze halve boerderij, met vakantiehuis en 6500 m2 buiten-land-goed, ligt tussen Groenlo en Winterswijk, in de mooie Achterhoek.

We verhuren het Vakantiehuis, en ook een StaCamper, bij ons in de achtertuin (bijlaurijs.nl). Wat onze gasten en wat wij leuk vinden bij het goede buitenleven is de basis van ons assortiment. Héél veel wordt dan ook héél vaak gebruikt en getest. Spullen waar je gelukkig van kan worden. Door de functie, het ontwerp of het mooie verhaal. Allemaal met een wow-factor. Buitenleven in je achtertuin!

Ben je in de buurt en erg benieuwd hoe zo'n outdooroven, schommel of skelter er in het echt uit ziet? Hoe het werkt, hoe het voelt... Bel even of maak een afspraak op onze site. Veel van wat we verkopen hebben we bij ons in Lievelde in de tuin staan. We kunnen je er uit eigen ervaring over vertellen. Telefonisch advies kan natuurlijk ook: 0544-795054 of 06-26708199.

Geniet van het goede buitenleven! We hopen dat je bij ons dát vindt wat het leven nog meer een feest maakt.

Dan blijven wij zoeken naar de slingers voor dat feestje. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze nieuwtjes per mail.

Bedankt voor je bezoek aan onze webwinkel. Tot ziens en met vriendelijke groet,

Coen en Marcelle